Evje og Hornnes bibliotek

Frie kaker: kunsten å bake supergode kaker uten melk, mel, egg, sukker
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Frie kaker: kunsten å bake supergode kaker uten melk, mel, egg, sukker
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.865 S
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2011
Noter
  • Medisinprofessor Anne Spurkland har hele livet vært en ivrig kakebaker. I denne boken har hun laget en kakebok med oppskrifter for enhver anledning, enten det er en kake alle kan tåle, ei kringle uten melk eller sukkerbrød uten egg. Boken inneholder også litt grunnleggende informasjon om kakebaking, som forklarer hvilken funksjon de ulike ingrediensene har i bakeprosessen. Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-430-0623-2
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00000970nam  22001931  450
*00132182
*00520110903070000.0
*008       2011           a          00nob 2
*015  $a0271343$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-430-0623-2$bib.$cNkr 329.00
*08231$a641.865$zh$25
*090  $c641.865$dS
*100 0$aSpurkland, Anne$d1960-$jn.
*24510$aFrie kaker$bkunsten å bake supergode kaker uten melk, mel, egg, sukker$cAnne Spurkland
*260  $aOslo$bSpartacus$ccop. 2011
*300  $a318 s.$bkol. ill.
*505  $aHar innholdsfortegnelse, register
*520  $aMedisinprofessor Anne Spurkland har hele livet vært en ivrig kakebaker. I denne boken har hun laget en kakebok med oppskrifter for enhver anledning, enten det er en kake alle kan tåle, ei kringle uten melk eller sukkerbrød uten egg. Boken inneholder også litt grunnleggende informasjon om kakebaking, som forklarer hvilken funksjon de ulike ingrediensene har i bakeprosessen.
*650 1$aKaker$1641.865$2BS$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Evje og Hornnes bibliotek641.865 S