Forfatter
Tittel Glutenfri: pizza, pasta, paier og mye mer
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Flere og flere velger å spise glutenfritt, enten på grunn av allergi, intoleranse eller andre årsaker. Denne boken inneholder oppskrifter på pasta- og nudelretter, pizza, paier, burgere, samt mer eksotisk mat som empanadas, dumplings og indisk pakora. Mange av rettene er tilpasset vegetarianere og veganere. Boken inneholder også en oversikt over glutenfrie melsorter og andre produkter, samt tips om hvordan man lykkes med matlaging uten gluten. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001620pam 22003131 4500
*00148389
*008 a 00nob 2
*015 $a0516947$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-02-55253-4$bib.$cNkr 379.00
*041 $hswe
*08201$a641.5639311$zh$223/nor
*090 $c641.5$dH
*100 0$aHovenäs, Susanne$d1970-$jsv.
*2401 $aLaga glutenfritt$bpasta, pizza, pajer, piroger & andra klassiker
*24510$aGlutenfri$bpizza, pasta, paier og mye mer$cSusanne Hovenäs, Nilla Gunnarsson ; foto: Eva Hildén Smith ; oversettelse: Ann Høydalsnes
*260 $aOslo$bCappelen Damm$c2017
*300 $a122 s.$bkol. ill.
*505 $aHar register
*520 $aFlere og flere velger å spise glutenfritt, enten på grunn av allergi, intoleranse eller andre årsaker. Denne boken inneholder oppskrifter på pasta- og nudelretter, pizza, paier, burgere, samt mer eksotisk mat som empanadas, dumplings og indisk pakora. Mange av rettene er tilpasset vegetarianere og veganere. Boken inneholder også en oversikt over glutenfrie melsorter og andre produkter, samt tips om hvordan man lykkes med matlaging uten gluten. Omtalen er utarbeidet av BS.
*574 $aOriginaltittel: Laga glutenfritt
*650 1$aGlutenfri kost$0matlaging$1641.5639311$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aGunnarsson, Nilla$d1977-$emedforf.$jsv.
*700 0$aHøydalsnes, Ann$d1956-$eovers.$jn.
*700 0$aHildén Smith, Eva$d1980-$efotogr.$jsv.
*900 0$aSmith, Eva Hildén$zHildén Smith, Eva$9nor
*950 0$aCøliaki$xErnæring$zGlutenfri kost$9nor
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening